Koopproces

Interesse in een woning van Hoekse Olm? Dan wil je misschien graag meer weten over de mogelijkheden, zodat je een goede keuze kunt maken. Wanneer je je aanmeldt en je gegevens achterlaat, neemt de makelaar contact met je op. Je zit nergens aan vast, maar zo weet je wel precies wat de mogelijkheden zijn en kun je vrijblijvend jouw woonwensen bespreken.


Nog enkele Woningen beschikbaar! Meld je vrijblijvend aan!

Na een succesvolle start verkoop staan bijna alle woningen onder optie. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Wil jij straks wonen in Hoekse Olm? Meld je dan nu aan en laat je gegevens en voorkeur voor een bouwnummer achter. De makelaar neemt dan op korte termijn contact met je op. Heb je belangstelling voor een woning die nog in optie staat? Dan neemt de makelaar pas contact met je op als deze woning weer beschikbaar is.

Bekijk de beschikbaarheid 

Meld je vrijblijvend aan

Stap 1: Koopgesprekken

december 2019*

TEKENEN VAN DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST

In jouw account zie je welke woning aan jou is toegewezen. Ben je er zeker van dat dit jouw droomwoning is, dan volgt een afspraak met de makelaar om de koop-/aannemingsovereenkomst te tekenen. Gefeliciteerd met je woning! Je ontvangt ook de kopersmap met stukken over jouw woning, zoals contractstukken, de technische omschrijving en de technische tekeningen.
 

DE FINANCIERING

Over het algemeen heb je twee gesprekken met de hypotheekadviseur over de financiering van jouw nieuwe woning. Het eerste gesprek is oriënterend en vindt vlak voor de aankoop van je woning plaats. Dit geeft je inzicht in je financiële mogelijkheden. Het tweede gesprek leidt tot een officiële hypotheekaanvraag. Dit gesprek vindt plaats nadat je de koop-/aannemingsovereenkomst hebt getekend bij de makelaar.


NAAR DE NOTARIS

Wanneer je financiering rond is en alle opschortende en ontbindende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn voldaan, ga je naar de notaris waar je tekent voor de leverings- en hypotheekakte. Een belangrijk moment, want als je de deur uitloopt, ben je eigenaar van de grond waarop je woning wordt gebouwd.
 

BETALING

Hoe gaat het nu met de betaling van je nieuwe woning? Je betaalt je nieuwe woning in termijnen. De eerste betaling vindt plaats bij de levering van de grond. Is de bouw al gestart? Dan moeten ook eventuele vervallen bouwtermijnen bij de grondlevering worden betaald. De bouwtermijnen  stuur je naar de hypotheekverstrekker met de vraag deze te voldoen.

Stap 2: Woning samenstellen

januari 2020*

Het leuke is dat er verschillende mogelijkheden zijn om je woning naar eigen smaak en wens aan te passen. Onze kopersbegeleider neemt contact met je op voor een gesprek en adviseert je hierbij. Ook is het tijd om een bezoek te brengen aan Woonbelevingscentrum LIV.

Stap 3: Start bouw

mei 2020*

Niets staat de bouw van jouw woning meer in de weg. Funderingen worden gelegd en casco’s opgebouwd. De nieuwe wijk krijgt vorm. Tijdens de bouwwerkzaamheden houdt onze kopersbegeleider je op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Je ontvangt regelmatig een nieuwsbrief en je wordt uitgenodigd voor kijkmiddagen op de bouw zodat je zelf een kijkje kunt nemen.

Benieuwd naar hoe de bouw van jouw huis in zijn werk gaat? Bekijk onze film "Contractondertekening tot oplevering"

Bekijk de film

Stap 4: Overdracht

november 2020*

Hoera! Dit is het moment waar je naar uit hebt gekeken. Je woning is klaar en wordt opgeleverd. Nadat je de sleutels hebt ontvangen, is de woning écht helemaal van jou. Je kunt beginnen met het naar jouw smaak inrichten van de woning. Geniet ervan!

*Planning is een prognose en is onder voorbehoud van onder andere planwijzigingen en weersomstandigheden. Aan de prognose kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen

Heb je vragen? Via je persoonlijk account (nadat je je hebt aangemeld), kun je vragen stellen in de chat. Team Hoekse Olm staat je graag te woord!

Meld je vrijblijvend aan

Interesse in een woning van Hoekse Olm? Dan wil je misschien graag meer weten over de mogelijkheden, zodat je een goede keuze kunt maken. Wanneer je je aanmeldt en je gegevens achterlaat, neemt de makelaar contact met je op. Je zit nergens aan vast, maar zo weet je wel precies wat de mogelijkheden zijn en kun je vrijblijvend jouw woonwensen bespreken.

Meld je vrijblijvend aan

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken