De Locatie

Warande is dé nieuwbouwwijk van Lelystad. Een trendy wijk met ruimte voor diversiteit. Qua woningbouw, maar ook voor wat betreft de samenstelling van zijn bewoners. Warande is dichtbij het unieke natuurgebied De Oostvaardersplassen, maar ook dichtbij het centrum van Lelystad. Hoekse Olm is een van de deelgebieden binnen Warande die nu wordt ontwikkeld. Langs de Buizerdweg en tussen het fraaie aangelegde Olmenpark wordt Hoekse Olm aangelegd. Hier woon je echt aan de rand van Lelystad, dichtbij de bossen van Hollandse Hout, de haven van Lelystad en het Markermeer.

Waar ligt Warande?

Warande is dé nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Lelystad. Een wijk met ruimte voor diversiteit. Qua woningbouw, maar ook voor wat betreft de samenstelling van de bewoners. Warande is dichtbij het unieke natuurgebied De Oostvaardersplassen, maar ook nabij het centrum van Lelystad.

Hoekse Olm

Langs de Buizerdweg en tussen het aan te leggen Olmenpark wordt jouw woning in de Hoekse Olm ontwikkeld. Hier, in een groene en waterrijke omgeving, woon je echt aan de rand van Lelystad. Dichtbij de bossen van Hollandse Hout, de haven van Lelystad en het Markermeer.

Alle voorzieningen dichtbij

In de nog jonge wijk Warande zijn toch al een aantal basisvoorzieningen aanwezig. Op loopafstand van je woning in de Hoekse Olm bevindt zich de basisschool Integraal Kindcentrum Warande. Verspreid door de wijk vind je speelplekken waar je kinderen zich lekker kunnen uitleven. Bij supermarkt Deen, over het water aan de Ranonkellaan, kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen.

Hoe zit het met (openbaar) vervoer?

Wil je naar het centrum van Lelystad of verder weg? Ieder half uur rijdt er een bus door de wijk die je vanuit Warande snel naar de binnenstad brengt. Vanaf het NS-station Lelystad heb je in westelijke richting een prima verbinding naar Almere en de Randstad en in oostelijke richting naar Kampen en Zwolle. Met de auto ben je vanuit Hoekse Olm zo bij de A6. Vanaf hier heb je een uitstekende verbinding naar Almere, Dronten, Biddinghuizen en Harderwijk.

de Oostvaardersplassen

Wonen op loopafstand van de Oostvaardersplassen, dat is Warande. Zoals in heel Warande het geval is, wordt ook in Hoekse Olm de verbinding gemaakt met het water en de groene weidse omgeving. Trek je waterdichte wandelschoenen aan, loop de Buizerdweg af in zuidwestelijke richting en ervaar de ruigheid van de Oostvaardersplassen. 

Schrijf je vandaag nog in!

Klik op een bouwnummer in de kavelkaart om alle woningspecificaties, zoals de woon- en kaveloppervlaktes en de verkoopprijzen te bekijken. Vervolgens kun je je via de pop-up (opnieuw) aanmelden. Eenmaal in je persoonlijke account kun je het 'Digitaal inschrijfformulier' volledig invullen en versturen. 

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken